Inzamelen en donatie van babyspullen

DONATIE

Als Doulacentrum zorgen wij voor elkaar en de mensen om ons heen. Naast het aanbod aan diensten is Doulacentrum Deventer ook een inzamelpunt voor babyspullen in de regio. 

HELP JE medemens en de natuur een handje mee
weggooien is zonde!

Iedereen die kleine kinderen heeft doet niets anders dan spullen uitzoeken, het één kan weg zodat er ruimte komt voor het ander. Vaak als papa’s en mama’s geen baby’s meer willen maken dan is het tijd om de babyspullen weg te doen. De mooie spullen gaan dan soms naar familie of vrienden voor hergebruik maar soms worden de spullen ook aan de straat gezet of naar het goed gebracht. Ik zamel deze spullen in om ze vervolgens via deze pagina weer aan te kunnen bieden aan mensen die het minder breed hebben.

ZO WERKT HET
Inzamelen van SPULLEN

Heb jij babyspullen zoals draagdoeken, kinderwagens, flessen, badjes, tummytubs, speelgoed of kleding? Laat mij dat dan weten via de mail. Ik kom de spullen graag bij je ophalen. Ik sorteer de spullen vervolgens thuis, was de kleding en maak er foto’s van. Deze foto’s zet ik op mijn aanbodpagina waar mensen de spullen weer kunnen uitzoeken.

ZO WERKT HET

HERGEBRUIK GEDONEERDE SPULLEN

Mocht je aan het rondneuzen zijn en interesse hebben in een product? Laat mij dat dan weten via het bestelformulier. Vul je naam, telefoonnummer en emailadres in zodat ik contact met je kan opnemen. Vul ook de productnaam en het productnummer in zodat ik weet om welk product het gaat. Samen plannen we dan een moment dat ik de spullen bij je langs kan komen brengen.

Heb je interesse? bestel het product via het bestelformulier onderaan deze pagina

BEKIJK HIER DE GEDONEERDE SPULLEN

Productnaam: Babykleding meisje 50/56
Productnummer: 01

Productnaam: Tummytub
Productnummer: 02 

Productnaam: Speelgoed
Productnummer: 03

Productnaam: Babykleding meisje 62/68
Productnummer: 04

Productnaam: Babykleding meisje 62/68
Productnummer: 05

Productnaam: Babykleding meisje 74/80
Productnummer: 06

Productnaam: Wiegje
Productnummer: 07

Productnaam: Wipstoel
Productnummer: 08

Productnaam: Draagzak
Productnummer: 09

GEEf HIER JE BESTELLING DOOR

Graag alle velden invullen zodat ik contact met je kan opnemen voor de bezorging. Ik bezorg alleen in de regio deventer.