06 – 14 23 58 01 lisanne@doulacentrumdeventer.nl

Prenataal

Verdiepingsretraite

Veel van de patronen en de daaruit voortvloeiende verslavingen zijn al ontstaan in je allerprilste begin. De baarmoedertijd en de geboorte was voor velen al een intense tijd, Wij kunnen ons daar niets meer van herinneren. Toch zitten deze eerste ervaringen opgeslagen in ons lichaam. Er was een ervaring waarin je moest overleven, deze ervaring zorgde voor een hoog stressniveau en deze ervaring werd opgeslagen in je lijf en zenuwstelsel. Tijdens deze retraite gaan we terug naar de tijd tussen jouw verwekking en de geboorte, laten we het zenuwstelsel het trauma uitwerken waardoor het kan kalmeren en jij jouw patronen en verslavingen kunt loslaten.

patronen/verlavingen

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

=

je wilt dwangmatig de controle behouden

=

je wilt altijd een ander pleasen

=

Je bent bang om fouten te maken

=

JE bent erg perfectionistisch; je bent nooit goed genoeg

=

Je wilt sociale omgang het liefst vermijden

Loslaten van patronen en verslavingen

TIJDENS DE RETRAITE

Tijdens de retraite werken we vooral met het lichaam. Door het lichaam te triggeren komt het zenuwstelsel in een herbeleving. Het lichaam gaat laten zien wat er ooit was. Vervolgens laten we het zenuwstelsel ervaren dat het veilig is om in het hier en nu in de overgave te gaan. Dit zal ervoor zorgen dat het zenuwstelsel rustiger is en je patronen en verslavingen verzachten en uiteindelijk zelfs verdwijnen. Tijdens deze tweedaagse kijken we waar jouw overleving daadwerkelijk is ontstaan en maken inzichtelijk in welke mate jij deze overleving in het dagelijks leven nog altijd onbewust inzet. Je wil de pijn die je hebt ervaren namelijk niet nog eens ervaren. Het zenuwstelsel is dus altijd op zoek naar gevaar en als het gevaar dreigt te komen dan ga je een patroon inzetten om die pijn niet nog eens te hoeven ervaren. Gedurende het leven raak je verslaafd aan dit patroon. Want als je het anders doet dan overleef je het misschien wel niet.

JOUW BEGELEIDERS TIJDENS DE RETRAITE

Lisanne

Lisa over Lisanne:

“Lisanne is een warme, krachtige en liefdevolle vrouw die er altijd voor zorgt dat je je direct op je gemak voelt bij haar. Naast psychosociaal therapeut is ze ook Doula en heeft ze enorm veel kennis als het gaat om geboortes, baby’s en alles wat daarbij komt kijken. Wat Lisanne zo bijzonder maakt, is haar positieve instelling en haar vermogen om altijd het beste in iedereen te zien. Het is een feestje om met Lisanne samen te werken!”

Meer over Lisanne lees je hier>

Lisa

Lisanne over Lisa:

“Lisa is een heel rustige en invoelende vrouw. Ze ziet jou helemaal zonder oordeel en is in staat jou precies te geven wat je nodig hebt om een laagje dieper te komen. Ze houd je een spiegel voor en is vervolgens een liefdevolle bedding bij wie je helemaal mag “zijn”. Ze heeft al veel mensen geholpen als Psychosociaal Therapeut doormiddel van o.a. familieopstellingen en lichaamswerk. Ik werk heel graag met Lisa samen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en vormen een fijn duo”

Meer weten over Lisa? Bekijk dan vooral haar website: www.lisadekruijf.nl

DE LOCATIE

Je verblijft 2 nachten op de Veluwe in hotel Spelderholt. Dit hotel is van alle luxe voorzien waardoor je écht helemaal tot rust kunt komen. Het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van de locatie waar we overdag de retraite zullen geven. Dit is de buitenlocatie van Lisa waar de retraiteruimte is en waar ook haar 6 paarden staan die mogelijk ook kunnen worden ingezet tijdens de sessies.

PRAKTISCH

Op de dag van aankomst check je tussen vanaf 15:00 in bij hotel Spelderholt. We beginnen de retraite om 18:00 op de retraitelocatie. we beginnen hier met een kennismaking en een avondmaaltijd. Na het eten is de 1e activiteit. We sluiten de 1e avond rond 21:30 af. De volgende ochtend geniet je van een vers ontbijt in het hotel. Om 9:00 beginnen we met de 1e activiteit op locatie. Daarna volgen de geboorteprocessen. Gedurende de dag zijn er snacks en is er koffie,  thee en water. In de middag is er lunch voor jullie en in de avond natuurlijk weer een avondmaaltijd. Na het avondeten is er geen activiteit meer. De volgende ochtend geniet je weer van een heerlijke ontbijt en mag je je om 9:00 weer melden voor de 1e activiteit. Er volgt daarna nog een laatste activiteit. We sluiten de retraite rond 12:00 af met een gezamelijke lunch zodat je niet met een lege maag naar huis hoeft.

Jouw investering

De investering voor deze tweedaagse retraite is €595,- Dit bedrag is inclusief:

  • 2 nachten verblijf + ontbijt in hotel Spelderholt (bedrag is o.b.v. een gedeelde hotelkamer, bij wens eigen kamer geldt een extra toeslag)
  • Toeristenbelasting
  • lunch, diner, snacks, koffie, thee en water op locatie
  • Professionele begeleiding van twee ervaren Psychosociaal therapeuten

Wil je meer informatie ontvangen?

Vraag een gratis intake aan via dit formulier